HomeFooter

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta

  Kontaktoni për më shumë informacion

  Rreth Nesh

  LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

  Mobile

  +355 69 57 27 261

  +355 69 20 89 127

  Regjistrohu për Oferta