HomeOur ServicesIntercity Transport

If you have a full truck load of goods or equipment, we can provide you with exclusive trucking services.

Transport Udhëtarësh

për linjat e rregullta ndërqytetase

Tirana – Rinas ( Aeroport) – Tirana

Tirana – Zallbastar – Tirana

Tirana – Lezhe – Tirana

Tirana – Laç – Tirana

Tirana – Fushe Kruja – Tirana

Partnerët Tanë

telekom
vodafone
bashkia
akt
luna_shpk_masterlogo_rgb_PrimaryColor
infosoft
PSZ-Albania-GmbH-shpk
fshf-logo

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta