HomeOur ServicesInternational Transport

The Local moving administration has approved our company to forwarding domestic shipments.

Transport Ndërkombëtar

i udhëtarëve
  • Për udhëtime turistike në destinacione te ndryshme ne Shqipëri dhe jashtë saj.
  • Tashmë e specializuar për ofrimin e shërbimeve të udhëtimeve individuale, udhëtime turistike, udhëtimeve grupore për seminare,ekskursione, trajnime, udhëtime studimore grupore.
  • Transport ne sherbim te institucioneve shteterore, kompani private, shkolla, universitete publike ose private, OJQ-ve, organizatorë privatë, familje, individë.
  • transport në shërbim të ekipeve sportive
  • transport të tifozëve

Partnerët Tanë

telekom
vodafone
bashkia
akt
luna_shpk_masterlogo_rgb_PrimaryColor
infosoft
PSZ-Albania-GmbH-shpk
fshf-logo

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta