HomeOur ServicesSpecialized Transport

Our company Courier Service offers the best express delivery service, regardless of distance.

Transport udhëtarësh brenda Vendit

per sherbime te rregullta te specializuara
  • Shtepi – shkolle te nxenesve dhe studenteve.
  • Shtepi – pune te punonjesve.
cell_inner_delivery_03
cell_inner_delivery_02
cell_inner_delivery_01
cell_inner_delivery_04
  • Mjete transporti për turistë të huaj të cilët vizitojnë Shqipërinë dhe vendet fqinjë në mënyrë private.
  • Mjete transporti për turistë të huaj të cilët vizitojnë Shqipërinë si dhe gjetjen e agjensive turistike që ofrojnë guida për Shqipërinë dhe vendet fqinje dhe akomodimin në hotel/hostel në Shqipëri
  • Pritjen në aeroport dhe shërbim transporti për grupe turistësh, grupe biznesi dhe individë gjatë kohës së qendrimit në Shqipëri.

Partnerët Tanë

telekom
vodafone
bashkia
akt
luna_shpk_masterlogo_rgb_PrimaryColor
infosoft
PSZ-Albania-GmbH-shpk
fshf-logo

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta