HomeRreth NeshCareers

We are hiring! Check out open positions and submit your CV. Each application is important.

CUSTOM & TRADE
MANAGER

Confidence in our people is the basis of their drive and dedication for their customers. We invest in the talent of each of our employees.

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta

    Të gjitha të drejtat e rezervuara! Luna Travel © 2020