HomeServicesCost Calculator

Choose one of our calculators and get the quote of our service in cargo and logistics industry.
https://luna.al/wp-content/uploads/2017/03/service_cell_inner_06.jpg

Trucking Cost Calculator

https://luna.al/wp-content/uploads/2017/03/service_cell_inner_08.jpg

Air Cargo Cost Calculator

https://luna.al/wp-content/uploads/2017/03/service_cell_inner_07.jpg

Ocean Cargo Cost Calculator

https://luna.al/wp-content/uploads/2017/03/service_cell_inner_01.jpg

Courier Service Cost Calculator

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta

    Të gjitha të drejtat e rezervuara! Luna Travel © 2020