HomeServicesPricing

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets cargo and logistics.
Rent a van
0.5-2 kg
FROM
39$*
10% DISCOUNT
Postal Delivery
2-5 kg
FROM
49$*
Air cargo
/
FROM
99$*

Get a service price

* for detailed quote use extended version

Total$

PRICING

Pricing is tailored to each company ion and individual basis
Regular freight
PER 100 KM
$299.99
 • Single covered truck
 • Two men for transport
 • Minimum 10 miles
 • Maximum 100 miles
 • Not inlcuded insurance
 • Additional trucks available
Cooling freight
PER 100 KM
$999.99
 • Single cooled truck
 • Four men for transport
 • Minimum 10 miles
 • Maximum 200 miles
 • Insurance
 • Additional trucks and personnel available
Express freight
PER 100 KM
$1,999.99
 • Single or double covered truck
 • Five men for transport
 • Minimum 10 miles
 • Maximum 300 miles
 • Insurance
 • Additional trucks and personnel available

Kontaktoni për më shumë informacion

Rreth Nesh

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve.

Mobile

+355 69 57 27 261

+355 69 20 89 127

Regjistrohu për Oferta