SHËRBIME
Luna sh.p.k

“LU – NA“ sh.p.k per realizimin e udhetimeve brenda vendit dhe nderkombetare posedon :

Një numër të konsiderueshëm të autobusëve dhe minibusëve me kapacitete nga 7 deri 60 vende ulur  për organizime të tilla duke përfshirë biznese të vogla dhe të mesme, korporata, agjenci qeveritare, OJQ-ve, nxënësve, studentëve dhe grupe të ndryshme.

– Mjete transporti për turistë të huaj të cilët vizitojnë Shqipërinë dhe vendet fqinjë në mënyrë private.

– Mjete transporti për turistë të huaj të cilët vizitojnë Shqipërinë si dhe gjetjen e agjensive turistike që ofrojnë guida për Shqipërinë dhe vendet fqinje dhe akomodimin në hotel/hostel në Shqipëri

-Pritjen në aeroport dhe shërbim transporti për grupe turistësh, grupe biznesi dhe individë gjatë kohës së qendrimit në Shqipëri.

Ne ofrojmë siguri, korrektësi dhe komoditet.

  • Rehati dhe kualitet maksimal
  • Shofer  dhe staf me pervoje , te besueshem dhe konfidenciale per udhetimin tuaj.
  • Fleksibilitet per te permbushur kerkesat tuaja dhe gjithmone te gatshem per tju informuar.
  • Autobuzet e vendosur ne dispozicionin tuaj jane prodhim i viteve te fundit , me standarte te larta sigurie dhe komode.
  • Free WI-FI , mundesia e perdorimit te internetit gjate gjithe udhetimit tuaj, duke ju dhene mundesi te qendroni ne kontakt me miqte apo te afermit tuaj , per ti informuar apo per te ndare emocionet .

Partnerët Tanë

telekom
vodafone
bashkia
akt
luna_shpk_masterlogo_rgb_PrimaryColor
infosoft
PSZ-Albania-GmbH-shpk
fshf-logo

Të gjitha të drejtat e rezervuara! Luna Travel © 2020