Shërbimet tona

SHERBIME LUNA sh.p.k

“LU – NA“ sh.p.k, për realizimin e udhëtimeve brenda vendit dhe ndërkombëtare posedon: Një numër të konsiderueshëm të autobusëve dhe minibusëve me kapacitete nga 7 deri 60 vende. Ne ofrojmë siguri, korrektësi dhe komoditet. • Rehati dhe kualitet maksimal • Shoferë dhe staf me përvojë , të besueshëm dhe konfidencialë për udhëtimin tuaj. • Fleksibilitet për të përmbushur kërkesat tuaja dhe gjithmonë të gatshëm per t’ju informuar. Autobusët e vendosur në dispozicion janë prodhim i viteve të fundit, me standarte të larta sigurie dhe komode. • Free WI-FI , mundësia e perdorimit të internetit gjatë gjithë udhëtimit tuaj.

LINJA TIRANE - AEROPORT - TIRANE

Rinas Express, është linja e rregullt me autobus, që është vendosur në dispozicion të udhëtarëve për transfertën nga qendra e kryeqytetit - në aeroport dhe anasjelltas; Tiranë-Aeroport-Tiranë. Kjo linjë operon çdo ditë, nga ora 07:00 e mëngjesit deri në orën 23:00 të mbrëmjes, në çdo orë fikse, në të dyja drejtimet. Në Tiranë nisja bëhet nga stacioni i dedikuar mbrapa Pallatit te Operas dhe Baletit. Udhëtimi zgjat 20 minuta.

Translate »