Tabela e orareve të nisjeve

TABELA E ORAREVE TË NISJEVE:

LINJA TIRANE – AEROPORT – TIRANE:

Nisja nga Tirana, mbrapa Pallatit te Operas dhe Baletit

LINJA TIRANE – AEROPORT – TIRANE:

Nisja nga Aeroport

Translate »