Transport komod
GJITHMONË
në kohën e duhur

  • AEROPORT
  • TR/ZALLBASTAR
  • TR/LEZHE
  • TR/F. KRUJE
  • TR/LAC
PARADITE AM PASDITE PM
NISJA TIRANE NISJA RINAS NISJA TIRANE NISJA RINAS
07:00 08:00 15:00 16:00
08:00 09:00 16:00 17:00
09:00 10:00 17:00 18:00
10:00 11:00 18:00 19:00
11:00 12:00 19:00 20:00
12:00 13:00 20:00 21:00
13:00 14:00 21:00 22:00
14:00 15:00 22:00 23:00
23:00 24:00
NISJET
ZALLBASTAR TIRANA
05:30 07:00
06:30 07:30
07:30 08:30
09:00 10:00
10:30 12:00
12:00 13:30
13:30 14:30
14:30 15:30
15:30 17:00
17:30 18:30
CMIMET E BILETAVE
Tiranë – Kodër Shupal: Zallbastar = 120 Lekë
Tiranë – Zalldajt = 100 Lekë
Tiranë – Feraj / Brar = 50 Lekë
Zallbastar – Zalldajt = 50 Lekë
Personi përgjegjës i zbatimit: Petrit Myftari
Cel: +355675498838
PARADITE AM PASDITE PM
NISJA TIRANE NISJA LEZHE NISJA TIRANE NISJA LEZHE
06:00 10:00 14:00 13:00
06:20 11:00 15:00 17:00
07:00 12:00 16:00 18:00
08:00 19:00
09:00 20:00
PARADITE AM PASDITE PM
NISJA TIRANE NISJA F. KRUJE NISJA TIRANE NISJA F. KRUJE
05:00 07:00 13:00 12:30
05:30 07:30 13:30 13:00
06:00 08:00 14:00 15:00
06:30 08:30 14:30 15:30
07:00 09:00 15:00 16:00
09:00 11:00 17:00 16:30
09:30 11:30 17:30 17:00
10:00 12:00 18:00 19:00
10:30 19:30
11:00 20:00
PARADITE AM PASDITE PM
NISJA TIRANE NISJA LAC NISJA TIRANE NISJA LAC
05:30 09:00 12:30 16:00
06:00 09:30 13:00 16:30
06:30 10:00 13:30 17:00
07:00 10:30 14:00 17:30
07:30 11:00 14:30 18:00
08:00 11:30 15:00 18:30
08:30 12:00 15:30 19:00

PËRSE LUNA TRAVEL

Inovacion, shërbime të dedikuara me automjete të standarteve dhe teknologjisë së lartë...
TRANSPORT KOMOD
SHËRBIME TË DEDIKUARA
CMIME KONKURUESE
NGARKESA SHOQËRUESE
SHËRBIME ON-BOARD
REZERVIME ONLINE

MIRËSE VINI

Besimi, korrektësia dhe cilësia e shërbimit janë pikat kyce mbi të cilat ndërtohet suksesi ynë.

LU-NA sh.p.k është një shoqëri transporti e krijuar në vitin 2002, në shërbim të transportit ndërqytetas si dhe nderkombetar të udhetareve. Shoqëria jonë ofron mjete transporti për linja brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Eksperienca jonë disa vjecare në shërbim të transportit, ka fituar besimin e shumë kompanive, bizneseve, shkollave, ekipeve të futbollit, agjensive turistike, grupeve shoqërore, familjeve dhe individëve të cilët bashkëpunojnë me ne për qëllimet e tyre specifike në transport.

About us
Transport teaser
https://luna.al/wp-content/uploads/2019/03/DSC_1302.jpg
https://luna.al/wp-content/uploads/2019/03/DSC_1301-1280x624.jpg

SHËRBIME

Transport udhëtarësh
për linjat e rregullta ndërqytetase
Transport nderkombetar
te udhetareve
Transport udhetaresh
per sherbime te specializuara brenda vendit

Partnerët Tanë

telekom
vodafone
bashkia
akt
luna_shpk_masterlogo_rgb_PrimaryColor
infosoft
PSZ-Albania-GmbH-shpk
fshf-logo